Výsledky přijímacího řízení pro školní rok 2022/2023 pro studijní obory Lesnictví, Ekologie a životní prostředí, Mechanizace a služby a pro učební obor Lesní mechanizátor. Dále zde najdete také informace pro přijaté a nepřijaté žáky.

Výsledky přijímacího řízení

Informace pro přijaté

Rozhodnutí o přijetí se neodesílá. Uchazeč nebo zákonný zástupce nezletilého uchazeče svůj úmysl vzdělávat se v dané střední škole potvrdí odevzdáním nebo odesláním zápisového lístku řediteli školy, který rozhodl o jeho přijetí ke vzdělávání, a to nejpozději do 10 pracovních dnů po vyhlášení výsledků, tj. 12.5. 2022 (Lesní mechanizátor do 6. května 2022). Zápisový lístek se považuje za včas odevzdaný, pokud byl v této lhůtě předán k přepravě poštovní službě. V případě, že uchazeč zápisový lístek neodevzdá ve stanovené lhůtě, zanikají posledním dnem lhůty právní účinky rozhodnutí o přijetí tohoto uchazeče ke vzdělávání v dané střední škole. I v případě přijetí uchazeče do 1. ročníku denní formy vzdělávání v průběhu školního roku se neuplatněním zápisového lístku ruší právní účinky rozhodnutí o přijetí. Zápisový lístek musí být podepsán nezletilým uchazečem i jeho zákonným zástupcem, nebo zletilým uchazečem.

Informace pro nepřijaté

Nepřijatým uchazečům (u nezletilých zákonným zástupcům) bude odesláno rozhodnutí o nepřijetí a společně s ním také poučení o možnosti žádosti o odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí.

Kontakty

Telefon: +420 499 811 413
Mobil: +420 774 640 407
Email: cla@clatrutnov.cz

Adresa

Česká lesnická akademie Trutnov
střední škola a vyšší odborná škola
Lesnická 9, 541 01 Trutnov

Přihlásit se k odběru Newsletteru