Všem uchazečům, kteří se k nám chystají v pondělí a úterý k přijímacím zkouškám, přejeme hodně štěstí a zároveň děkujeme, že jste si vybrali naši školu. Čeká vás den D a přes to, že je většina z vás asi nervózní, nezapomeňte si o víkendu odpočinout a načerpat síly, třeba v lese.

Věříme, že jste pro přípravu udělali maximum a přijímací řízení zvládnete. V Pozvánce, kterou jste obdrželi, je uvedena třída, do které se dostavíte. Před vstupem do budovy naleznete všechny potřebné informace. Rozpis tříd včetně jmen bude střežit Svatý Hubert a bude umístěn hned za prosklenými dveřmi.

Dovolujeme si všechny zúčastněné požádat o dodržování aktuálních opatření. Potvrzení o negativním testu bude vyžadováno ve třídě, ve které se zkouška koná. S ohledem na aktuální opatření budou toalety pro rodiče k dispozici ve vedlejší budově, sledujte ukazatele.

K parkování doporučujeme využít parkoviště u Studny a za 3 minutky jste u nás. Vzhledem k probíhajícím závěrečným zkouškám v autoškole bude naše parkoviště plně obsazeno. Náš dopravní koordinátor Vás případně nasměruje a poradí. V době pauzy mezi předměty mohou uchazeči opustit budovu.

Milí rodiče, čekání na své šikovné ratolesti si můžete zkrátit procházkou po krásném Městském parku v okolí školy, navštívit Památník generála Gablenze, odkud je nádherný výhled na Trutnov, nebo si zajet na výbornou kávu do Kafírny Volkafe.

Pokud Vám něco není jasné, ozvěte se na sekretariát školy +420 499 811 413, naše milá sekretářka Gabča Vám ráda poradí. Děkujeme a těšíme se na každého z vás!

Kontakty

Telefon: +420 499 811 413
Mobil: +420 774 640 407
Email: cla@clatrutnov.cz

Adresa

Česká lesnická akademie Trutnov
střední škola a vyšší odborná škola
Lesnická 9, 541 01 Trutnov

Přihlásit se k odběru Newsletteru