Ochrana osobních údajů

dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (dále též "GDPR")

1. ZABEZPEČENÍ WEBOVÝCH STRÁNEK

1.1 Tento web je zabezpečen tak, aby jeho zabezpečení odpovídalo požadavku GDPR.

1.2 Při provozu webu používáme firewall, který zajišťuje ochranu webu proti útokům z venku (např. hackeři).

1.3. K ochraně tohoto webu používáme antivirové a antimalwareové pluginy, které brání šíření škodlivých kódů, můžete tak náš web procházet bez obav, že by se z něho do vašeho počítače šířil škodlivý software.

2. COOKIES

2.1 Naše organizace nevyužívá cookies.

3. SOULAD S GDPR

3.1 Naše organizace má zpracovanou dokumentaci a zavedený soulad s obecným nařízení GDPR.

3.2 Pro případy bezpečnostních incidentů má naše organizace zpracovaný "Plán řízení bezpečnostních incidentů", aby byla zajištěna maximální bezpečnost vašich osobních údajů.

3.3 Česká lesnická akademie Trutnov má certifikovaného "Pověřence pro ochranu osobních údajů".

4. DOZOROVÝ ÚŘAD

4.1 Pokud máte jakékoliv pochybnosti o tom, že s vašimi osobními údaji nakládáme v souladu s právními předpisy, můžete se kdykoliv obrátit na nás prostřednictvím těchto kontaktních údajů:

  • Česká lesnická akademie Trutnov – střední škola a vyšší odborná škola
  • Lesnická 9, 54111 Trutnov
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • +420 499 811 413

4.2 Můžete se také obrátit přímo na dozorový úřad, kterým je pro Českou republiku:

  • Úřad pro ochranu osobních údajů
  • Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
  • +420 234 665 111 (Ústředna)
  • https://www.uoou.cz
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

4.3. V případě potřeby odborné pomoci se můžete obrátit na našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů:

  • Petr Mach, cDPO,
  • Havlíčkova 648, 50801 Hořice
  • +420 722 133 362
  • http://www.o-o-d.cz
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

5. VAŠE PRÁVA

5.1 Kdykoliv se nás dotázat, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem a na základě jakého právního titulu. Pokud tak učiníte, odpovíme vám ve lhůtě nejdéle do 30ti dnů od přijetí vaší žádosti o tyto informace.

5.2 Zažádat naši organizaci, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů. Pokud tak učiníte, okamžitě pozastavíme zpracování vašich osobních údajů a bezodkladně prošetříme situaci. O výsledku šetření vás budeme informovat.

5.3 Zažádat u naší organizace o výmaz osobních údajů. Pokud tak učiníte, skartujeme všechny osobní údaje, které o vás zpracováváme, pokud k dalšímu zpracování nejsme povinni ze zákona (např. archivování). O skartovaných osobních údajích vyhotovíme skartační protokol, který vám v kopii zašleme.

5.4 Vznést vůči naší organizaci žádost "Být zapomenut". Pokud tak učiníte, pokusíme se vztah mezi vámi a naší organizací uvést do stavu, jako by vztah mezi vámi a naší organizací nikdy neexistoval. Berte prosím na vědomí, že pokud pro nás existují zákonné povinnosti vaše data dále zpracovávat, nebude možné statut "Být zapomenut" po právní stránce zcela naplnit. O výsledku našeho postupu vás budeme informovat.

6. FORMULÁŘE

6.1. V níže uvedených formulářích najdete vzory žádostí, se kterými se na nás můžete kdykoliv obrátit. Podle těchto vzorů můžete své žádosti vyplnit a odeslat je na adresy, uvedené v textu tohoto prohlášení.

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.